Reparatie

Het belang van een goede bal tijdens het sporten is essentieel. U wilt niet besparen op kwaliteit en een lekke bal vervangt u voor een nieuwe. Maar waarom weggooien als deze voor een fractie van de kosten gerepareerd kan worden zonder in te boeten op prestaties?

Voetbal, handbal, korfbal, volleybal, basketbal of boksbal… Promo Sport heeft jarenlange ervaring met het deskundig repareren van alle soorten sportballen. Reparatie gebeurt snel en vakkundig. Kapotte ballen heeft u binnen tien dagen gerepareerd retour.

Door sportballen te repareren bespaart u op de aanschaf van nieuwe sportballen. De sportballen kunt u opnieuw gebruiken en het bedrag dat u met reparatie bespaart, kunt u gebruiken om andere producten of diensten aan te schaffen voor uw vereniging, school, instelling of bedrijf!

 

Werkwijze

In de meest gevallen is de binnenbal lek. In dat geval wordt de bal vakkundig open gesneden. Daarna worden doorntjes of andere scherpe voorwerpen verwijderd. Vervolgens wordt er een nieuwe binnenbal ingeplakt en wordt de bal met de hand dicht gestikt. Naast het vervangen van de binnenbal kunnen we het ventiel reinigen, stikwerk herstellen of een nieuw stuk plaatsen. Mogelijkheden verschillen per sportbal. Voor alle reparaties geldt, een bal wordt alleen gerepareerd als het loont. Zo niet, dan wordt de bal afgekeurd.