Vakmanschap

Het repareren van kapotte sportballen is een ambacht dat in de familie de Vos van vader op zoon is doorgegeven. We hebben bij Promo Sport in Groningen dan ook jarenlange ervaring met het vakkundig repareren en herstellen van kapotte sportballen.

Onderscheiding

Promo Sport onderscheidt zich van de concurrentie door de jarenlange ervaring die het bedrijf heeft met het vakkundig repareren van sportballen. Verenigingen betalen vaak teveel voor materialen. Door sportballen een tweede kans te geven, bespaart een vereniging op de aanschaf van nieuwe ballen. Zo blijft er investeringsruimte over voor ander sport- en trainingsmateriaal of aan andere producten die de vereniging ten goede komen.

Daarnaast onderscheidt Promo Sport zich door oude binnenballen te hergebruiken. Dit doen we in samenwerking met Atila.nl, een producent van vechtsportartikelen. De oude binnenballen worden door Atila.nl gebruikt als vulling voor bokszakken. Op deze manier draagt Promo Sport een steentje bij aan het verkleinen van de afvalberg.

Sebastiaan de Vos